Termin wydarzenia: 20-02-2016
Wina intensywne, pełne smaku, z długim finiszem, gęste i nasycone, o niższej kwasowości i wyższej zawartości alkoholu - to cechy win z miejsc dobrze nasłonecznionych, winorośli uprawianych w cieplejszym klimacie. Gorące dni pozwalają na rozwój cukrów w owocach, a noce, które nie zapewniają dostatecznego ochłodzenia, nie pozwalają na wykształcenie wyższych kwasów. Zapraszamy na degustację 7 wyjątkowych win, których charakter daje wrażenie jakbyśmy je jedli, a nie pili, są tak cieliste, że można by rzec, iż można je "kroić nożem". Potrafią nas nasycić, absorbują nie pozwalając pozostać wobec nich obojętnym. Wina intensywne, pełne smaku, z długim finiszem, gęste i nasycone, o niższej kwasowości i wyższej zawartości alkoholu - to cechy win z miejsc dobrze nasłonecznionych, winorośli uprawianych w cieplejszym klimacie. Gorące dni pozwalają na rozwój cukrów w owocach, a noce, które nie zapewniają dostatecznego ochłodzenia, nie pozwalają na wykształcenie wyższych kwasów. Zapraszamy na degustację 7 wyjątkowych win, których charakter daje wrażenie jakbyśmy je jedli, a nie pili, są tak cieliste, że można by rzec, iż można je "kroić nożem". Potrafią nas nasycić, absorbują nie pozwalając pozostać wobec nich obojętnym.
Degustacja "Win Do Krojenia Nożem"
Termin: [/b]
20.02. 2016 (sobota), godzina 17.00Miejsce: [/b]
Salon Win KarpackichCzas trwania:[/b]
60 minut
[size= 12.16px; line-height: 1.3em]
Zapraszamy serdecznie[/size]
Wymagana jest rezerwacja miejsc, w tym celu prosimy o kontakt z recepcją Dworu Kombornia.
Minimalna liczba uczestników, dla których zostanie przeprowadzona degustacja: 4 osoby
tel.: (+48) 13 435 42 89, e-mail: hotel@DworKombornia.pl
cena 69 PLN / osoba
Dwor_Kombornia_, 05-02-2016, odsłon: 1417
Komentowanie dozowolone wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników.