Dodaj ogłoszenie   Twoje konto   Napisz wiadomość   Kontakt     Zaloguj
Blogi Forum dyskusyjne Gry i rozrywka Filmy Galeria zdjęć Wzory dokumentów Przepisy kulinarne Randki ze Strzyżowa i podkarpacia Kamerki online Kalendarz Imprez firmy Strzyżów ogłoszenia Strzyżów Strona główna portalu strzyzowiak.pl
Opinie o strzyzowiak.pl

Dział o funkcjonowaniu portalu strzyzowiak.pl. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna, dziękujemy za opinie dobre jaki i te złe. Zapraszamy również na forum dyskusyjne, gdzie można szeroko opisać co o nas sądzisz. Podać wady i zalety portalu. Podać własne propozycje zmian czego nam brakuje, czy podsunąć tematy, na które można pisać ciekawe artykuły.

GuzekRZ
(04-02-2014, 22:07:34, IP: 93.105.xxx.xxx)
Witam jestem tutaj nowy mysle ze mozna pare nowych rzeczy tu wprowadzic... na strone przypadkiem trafilem...mysle ze mozna cos z tym zrobic zeby ludzie wiedzieli ze taka strona istnieje...tylko trzeba sie zabrac ostro do roboty ktos chetny do pomocy tworzenia tego portalu?razem damy rade..w razie w jestem otwarty na pomoc jezeli Administrator bedzie potrzebowal...jak cos to jestem dostepny na e-mail



Pozdrawiam Tomasz :D
kazim5
(11-09-2013, 08:06:22, IP: 79.185.xxx.xxx)
/Dział o funkcjonowaniu portalu strzyzowiak.pl. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna, dziękujemy za opinie dobre jaki i te złe/? . Zgłosiłem uwagę o aktulizację MENU pewnie moja uwaga jest mało ważna?
kazim5
(28-08-2013, 14:30:09, IP: 83.31.xxx.xxx)
Uaktualnijcie w menu rozkład jazdy PKP, oraz całość informacji . W większości sa to przedawnione informacje, dawno nieaktualne. Powiat strzyżowski to nietylko gmina Wiśniowa i Strzyżów.
Milosniczka
(29-07-2012, 14:02:38, IP: 46.174.xxx.x)


Bardzo prosimy o aktualizację i wręcz sprostowanie błędnych danych dotyczących tunelu schronowego pod Żarnowską Górą, który jest jedną z największych atrakcji Strzyżowa, a o którym piszecie z dużymi błędami. Wiarygodne informacje znajdują się na stronie Miasta (Gminy) Strzyżów. Warto byłoby także dodać, że obiekt obecnie jest pod zarządem Muzeum Samorządowego Ziemi Strzyżowskiej oraz że tunel do zwiedzania od maja 2012 roku udostępniają pracownicy Muzeum i przede wszystkim wolontariusze ze Związku Strzeleckiego "Strzelec" pluton Strzyżów. Przyjeżdża tu naprawdę wielu ludzi z całej Polski, a nawet spoza kraju, więc jeśli ktoś czerpie informacje z Waszej strony zostaje wprowadzony w błąd.
lampion
(05-02-2012, 20:55:37, IP: 88.199.xxx.xx)
Strona przydatna napewno, jedyny minus za to, że aktualne wydarzenia są ściągane ze strony policji, jeśli czegoś nie ma na podkarpackiej policji to niestety na strzyzowiaku też nie ma. Ale pozatym są ogłoszenia, jest forum, ciekawe linki więc jest całkiem nieźle.
koto77
(29-01-2012, 10:26:36, IP: 94.40.xxx.xxx)
Za mało aktualności generalnie spoko lecz słabo jak na razie to przędzie. Zresztą jak wszystko w strzyżowie.
danuta_md
(18-11-2010, 12:52:52, IP: 178.42.xxx.xxx)
Super portal szkoda tylko, że mało ludzi o nim wie!!
Lokalny(10-04-2010, 21:15:24, IP: 83.31.xxx.xx)
Strona ładna, potrzebna, ale chyba niezbyt często aktualizowana...
Patii(20-01-2010, 17:32:48, IP: 94.40.xx.x)
lajtowa stronka :D
dużo tu można znaleźć ciekawych informacji i wogule.. Pozdrawiam Administratora :D
i Wszystkich Strzyżowiaków :D
Jurek(12-01-2010, 13:10:10, IP: 83.8.xxx.xx)
Nie no kolego zamknąć to może nie. Sam prowadzę tego typu portal i wiem z czym to się wiąże. Moim zdaniem strona o sporych możliwościach ale jeżeli ilość informacji to nie przelewają się one.
klimek (11-01-2010, 08:05:22, IP: 79.163.xxx.xx)
Ale nudy trzeba zamknąć stronę.
Przecież nasz starosta lubi wszystko i wszystkich zamykać a więc do dzieła !
Obserwator(10-01-2010, 11:16:34, IP: 83.11.xxx.xxx)
Czy ta strona w ogóle działa????
Już nie czekam na super tematy ,tylko na jakiekolwiek ,dotyczące życia powiatu ,bo to podobno miało się tu znajdować ...Za chwilę już nikt nie będzie tu wchodził ,bo i po co, i następny pomysł diabli wezmą .
godek(04-01-2010, 22:34:46, IP: 79.163.xx.xxx)
ale głupia strona nic nie piszecie o prawdziwych problemach naszego powiatu, tylko bzdury i tyle
spioch(05-12-2009, 23:20:36, IP: 213.199.xxx.xx)
Administrator zasnął jak niedźwiedź na zimę... strona jest nieaktualizowana.
Chyba Mikołaj Administratora ominie w tym roku za takie zaniedbanie... :)
Obserwator(19-11-2009, 22:29:54, IP: 83.11.xxx.xx)

Kto postawił maszyne do grania w sklepie Centrum?
Temat przeniesiony do działu Forum dyskusyjne, zapraszamy do dyskusji. Temat bardzo ważny dla społeczeństwa!!!

Julia(19-11-2009, 22:23:14, IP: 83.11.xxx.xx)
Kto wymyślił taki idiotyczny temat sondy?
I może wreszcie ktoś uaktualni wydarzenia?!!!
goody
(07-08-2009, 09:50:19, IP: 193.193.xxx.xx)
...pierwszy raz jestem na tej stronie. O niebo lepsza niz oficjalna strona Strzyżowa. Szukałem zdjęć tou de pologne ze strzyżowa i oczywiście na oficialnej stronie nie było a tu są. Poza tym dużo więcej informacji. Tak trzymać!
karol(01-08-2009, 13:51:20, IP: 80.52.xxx.xxx)
aktualności nie są aktualne niestety...
Rollo1974
(20-06-2009, 13:32:58, IP: 79.186.xx.xxx)
Witam. Jestem nowo zarejestrowanym użytkownikiem waszego portalu. Pierwszą rzeczą w której zasugeruje zmianę to oceny zdjęć. Proponowałbym możliwość zablokowania oceniania własnych zdjęć. Tak aby można było oceniać fotki innych, a nie dodawać ocen we własnej galerii. 
Grandzik
(17-06-2009, 17:03:28, IP: 91.198.xx.xxx)
Proponuje troche własnej inwencji twórczej, troszke informacji i można całkiem sensowe newsy skleić, a nie tylko kopiować :]

Dodaj opinię

Dodawanie opinii dozwolone wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem to zaloguj się.

Jeśli nie jesteś zarejestrowany zarejestruj się.
Menu
Informacje
Sonda
Którą z gmin Powiatu strzyżowskiego oceniasz że najlepiej się rozwija?
Czudec
Frysztak
Niebylec
Strzyżów
Wiśniowa
Pogoda
Wasze opinie o NAS
wkońcu ktoś pomyślał -super sprawa- sama o tym myślałam, żeby coś takiego zrobić... bo brakowało mi tego ;)

Więcej
Wyszukiwane tagi
Kursy walut
 
Ciekawy przepis
Nalewki domowe -smaczne i proste
Składniki 500ml oryginalny Spirytus Nalewkowy Soplicy 60% 20-30 dag cukru 35-40 dag owoców Jak to zrobić? 1. Umyj dokładnie owoce i oczyść je ...
Więcej
Ostatnio dodany film
Skecz studnówkowy
Ostatni blog
Dnia 30-12-2015 o godzinie 14:21 użytkownik Maras135 dodał wpis na swoim blogu: Test DNA na ojcostwo w Strzyżowie. Szybko, pewnie i na miejscu! 
Ostatnie komentarze
Newsletter
Zapisz się na Newsletter

Adres e-mail:

Boks reklamowy

Szybka Reklama w strzyzowiak.pl
Natychmiastowe dodanie reklamy!
Niskie ceny, duża odlądalność, spora klikalność!
Widząc tą reklame wiesz jak będzie wyglądać twoja reklama!

Ogłoszenia dla firm
Biznes oferty, współpraca
Bezpłatna reklama firmy!
WyspaSukcesu.pl

G- GARDEN
Koszenie trawy
Pielęgnacja ogrodów
697 657 841

Promocja na reklamę w Strzyzowiak.pl
Baner poziomy A - 199 zł za miesiąc
Baner poziomy B - 129 zł za miesiąc
Wizytówka graficzna - 39 zł za 6 miesięcy

Kalendarz wydarzeń
lipiec, 2017
pnwtśrczptsbnd
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Organizujesz imreze, wystawę lub promocję? Dodaj wpis i wypromuj wydarzenie!

Wizytówki
· · wizytówka polecenie ·
Reklama
Ciekawe linki
facebook strzyzowiak.pl

Gorąca linia - poinformuj Nas o zdarzeniu Napisz do nas... Wyślij

 

 


 O strzyzowiak.pl  Reklama w Strzyzowiak.pl  Prawa autorskie  Patronat medialny  Współpraca z mediami  Pomoc (FAQ)  Redakcja i kontakt     

Copyright ©2009-2014 strzyzowiak.pl,
Korzystanie z Portalu oznacza akceptacją Regulaminu portalu

 

Strona strzyzowiak.pl używa plików cookies i podobnych technologii w celu świadczenia usług, wyświetlania reklam i zbierania statystyk. Korzystając z niej zgadzasz się na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

Zamknij